Medtem ko se vodilni po vsem svetu borijo, da bi omejili širjenje virusa COVID-19, nas prosijo, naj ostanemo doma. Za mnoge ljudi to pomeni večjo uporabo elektronskih naprav za delo od doma, šolanje otrok na daljavo in splošno uporabo spleta za dostop do raznih vsebin. Povečana uporaba naprav pa lahko povzroči resne glavobole v zvezi s kibernetsko varnostjo vaših naprav. Kibernetski napadalci se zavedajo povečane uporabe spleta in možnosti napak, ki povečujejo možnost vdora. Zato morajo biti vaše naprave primerno zaščitene.

Danes je najpomembneje, da ostanemo na varnem, v vmesnem času pa ne želimo, da bi imeli preglavice še s kibernetskimi vdori. Zato vam v teh nenavadnih okoliščinah omogočamo brezplačno namestitev protivirusne zaščite Panda Security DOME Advanced za obdobje 90 dni, ki vam bo zagotovila varno uporabo vaših naprav. Prosimo vas, da v spodnji obrezec vnesete zahtevane podatke, nato vam pošljemo aktivacijski ključ in enostavna navodila za namestitev protivirusne zaščite.

Izpolnite spodnji obrazec za 3 mesečno brezplačno protivirusno zaščito Panda Security Dome Advanced

V spodnji obrazec vnesite podatke in v kratkem vam bo naša ekipa poslala aktivacijsko kodo za brezskrbno uporabo protivirusnega programa Panda Security Dome.

    Ta stran je zaščita s pomočjo reCAPTCHA, na naslednji povezavi si lahko ogledate Politiko zasebnosti in Pogoje uporabe.