PANDA ENDPOINT PROTECTION+

Centralizirana in napredna zaščita za vse vaše delovne postaje (Windows, Mac in Linux), vključno z prenosnimi računalniki in strežniki, kot tudi za vodilne sisteme za virtualizacijo in Android naprave.

Ta celovita zaščita obsega vse področja, ki jih je potrebno zaščititi: zaščito omrežja (firewall), zaščito elektronske pošte, zaščito spletnega brskanja in zaščito zunanjih naprav.

Panda Endpoint Protection Plus vključuje tudi zaščito za strežnike Exchange. Brez vsiljene pošte in brez brskanja po nepooblaščenih spletnih mestih omogočamo večjo produktivnost vaših zaposlenih.

CENTRALIZIRANO UPRAVLJANJE

Panda Security vam predstavlja izjemno lahko in preprosto rešitev za varnost in povečanje storilnosti vaših naprav. Endpoint Protection Plus s seboj prinaša centralizirano upravljanje in zagotavlja neprekinjeno zaščito vsem vašim delovnim postajam Windows, Mac in Linux, vključno s prenosnimi računalniki in strežniki, ter zaščito za virtualne sisteme in naprave Android.

Pandina tehnologija Collective Intelligence ščiti vaše delovne postaje in strežnike pred grožnjami in napadi, ki izkoriščajo t.i. ranljivost ničtega dne, pri tem pa od vas ne zahteva uporabe dodatne, nepotrebne IT-infrastrukture.

ENOSTAVNO IN ZANESLJIVO

Z zaščito Endpoint Protection Plus je upravljanje varnosti priročno in enostavno. Ena sama spletne konzola vam omogoča centralizirano upravljanje vseh vaših naprav kadarkoli in od koderkoli, ne da bi pri tem potrebovali tehnično znanje.

Enostavna in centralizirana zaščita za vse naprave
Centralizirano upravljanje varnostne zaščite in nadgradnje izdelkov preko enostavnega spletnega brskalnika za vse delovne postaje in strežnike v omrežju. Iz ene same administracijske konzole upravljate zaščito za naprave Windows, Linux, Exchange Server, Mac OS X in Android.

Nazdor in poročanje v realnem času
Podroben nadzor nad IT infrastrukturo v realnem času, zahvaljujoč obsežni in intuitivni nadrzorni plošči. Poročila se lahko samodejno generirajo in posredujejo, vsebujejo pa podrobnosti o statusu zaščite, detekcijah in neprimerni rabi IT virov.

Spletni nadzor in filtriranje
Povečajte storilnost zaposlenih s preprečevanjem in/ali nadzorom dostopa do spletnih vsebin, ki spadajo v kategorijo nevarnih ali med delovnim časom neproduktivnih spletnih mest, ne glede na uporabnikovo vrsto brskalnika.

Potrebujete brezplačno testiranje ali informacije?

Kontaktirajte nas

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, ali potrebujete pomoč, nas prosimo kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Anni d.o.o., Motnica 7a, 1236 Trzin

Telefon: 01 5800 828
Elektronski naslov: panda.podpora@anni.si

Naročite brezplačno testiranje / predstavitev na vaši lokaciji.

Nudimo vam brezplačno testiranje in predstavitev na lokaciji vašega podjetja. Naročite se lahko preko spodnjega obrazca.

    Ta stran je zaščita s pomočjo reCAPTCHA, na naslednji povezavi si lahko ogledate Politiko zasebnosti in Pogoje uporabe.