ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Zaščita e-pošte skrbnikom omogoča konfiguriranje varnostnih profilov po uporabnikih, podjetjih ali domenah. Do spletne konzole je možno dostopati kjer koli in kadar koli, osrednja karantena pa vam na podlagi dnevniških datotek omogoča, da nad sporočili opravite več opravil hkrati. Poleg tega lahko skrbniki določijo pravilnike o uporabi e-pošte za celotno organizacijo, vgrajen pa je tudi prefinjen mehanizem, ki omogoča samodejno upravljanje z neželeno pošto.

NAJVEČJA MOŽNA ZAŠČITA

Zaščita e-pošte omogoča stalen dostop in uporabo e-pošte preko svoje enotne spletne konzole. Poleg tega spletna konzola uporabnikom omogoča, da pišejo, prejemajo in pošiljajo sporočila ves čas, saj bo v primeru okvare e-poštnega strežnika, zaščita e-pošte še naprej prejemala in shranjevala prihajajočo pošto do štirih dni, in jo dostavila, ko bo povezava na strežniku ponovno vzpostavljena. V tem času lahko uporabniki do svoje e-pošte dostopajo preko spletne pošte ali nadzorne plošče. Funkcija varnostne kopije e-pošte pa sporočila shranjuje do 15 dni brez dodatnih stroškov.

VIŠJI NIVO ZANESLJIVOSTI

Zaščita e-pošte vključuje npareden antivirusni sistem, ki izkorišča največje zmogljivosti odkrivanja neželene pošte, ki jih ponuja »Kolektivna inteligenca«. Ta je sestavljena iz večplastnega sistema filtrov za prihajajočo in odhajajočo e-pošto, pri čemer se uporabljajo večkratne povezave, antivirusi in vsebinski filtri, ki zagotavljajo najučinkovitejšo varnost. Integracija tehnologije Cyren, vključno z antispamom, odkrivanjem virusov preko vzorca in uporabo seznamov ugleda pa zagotavljajo največjo možno zaščito.

Potrebujete brezplačno testiranje ali informacije?

Kontaktirajte nas

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, ali potrebujete pomoč, nas prosimo kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Anni d.o.o., Motnica 7a, 1236 Trzin

Telefon: 01 5800 828
Elektronski naslov: panda.podpora@anni.si

Naročite brezplačno testiranje / predstavitev na vaši lokaciji.

Nudimo vam brezplačno testiranje in predstavitev na lokaciji vašega podjetja. Naročite se lahko preko spodnjega obrazca.

    Ta stran je zaščita s pomočjo reCAPTCHA, na naslednji povezavi si lahko ogledate Politiko zasebnosti in Pogoje uporabe.